LIVE Dundee - Aberdeen (0-0) || Schotse Premiership 2023/2024

Woensdag 13 maart 2024 - 20:45 uurIn de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Dundee het woensdag 13 maart 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Kilmac Stadium at Dens Park in Dundee.

Via de Dundee - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Dundee - Aberdeen 0-0

Vanaf woensdag 13 maart 2024 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Dundee - Aberdeen volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 20 dagen, 3 uur, 8 minuten en 5 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - Aberdeen
Opstellingen Dundee - Aberdeen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dundee - Aberdeen

Dundee en Aberdeen treffen elkaar in de 19e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Munro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dundee en Aberdeen in de Schotse Premiership vond plaats op 30 januari 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Aberdeen favoriet. 17 keer wist de ploeg van Dundee te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Dundee. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dundee 1
Winst Aberdeen 17
Gelijkspel 6
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dundee op een 7e positie staat, terwijl we Aberdeen terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Dundee - Aberdeen Opstelling Dundee Opstelling Aberdeen Live Dundee - Aberdeen Live Dundee - Aberdeen kijken Dundee - Aberdeen kijken Live Dundee - Aberdeen stream Dundee - Aberdeen Fox Sports Nabeschouwing Dundee - Aberdeen Uitslag Dundee - Aberdeen Statistieken Dundee - Aberdeen Schotse Premiership 2023/2024 Dundee - Aberdeen wedden Dundee - Aberdeen gokken Dundee - Aberdeen Unibet