Nabeschouwing Hearts - Kilmarnock (0-0) || Schotse Premiership 2023/2024

Zondag 13 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Hearts het zondag 13 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock. De wedstrijd wordt gespeeld in Tynecastle Park in Edinburgh.

Via de Hearts - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hearts - Kilmarnock (0-0)

De Schotse Premiership 2023/2024 wedstrijd tussen Hearts en Kilmarnock geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Hearts dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Kilmarnock kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Wedstrijdstatistieken Hearts - Kilmarnock
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
8
13
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
134
105
Gevaarlijke aanvallen
55
43
Passes
491
271
Overtredingen
12
15
Buitenspel
1
1
Corners
6
5
Wissels
5
3
LIVE Hearts - Kilmarnock 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hearts - Kilmarnock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Hearts - Kilmarnock
Opstellingen Hearts - Kilmarnock

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hearts - Kilmarnock

Hearts en Kilmarnock treffen elkaar in de 2e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Dickinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hearts en Kilmarnock in de Schotse Premiership vond plaats op 1 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kilmarnock. Op basis van de afgelopen 49 duels tussen beide teams is Kilmarnock favoriet. 24 keer wist de ploeg van Hearts te winnen, tegenover 15 winstpartijen voor Hearts. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hearts 15
Winst Kilmarnock 24
Gelijkspel 10
Totaal 49

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hearts op een 4e positie staat, terwijl we Kilmarnock terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Hearts - Kilmarnock Opstelling Hearts Opstelling Kilmarnock Live Hearts - Kilmarnock Live Hearts - Kilmarnock kijken Hearts - Kilmarnock kijken Live Hearts - Kilmarnock stream Hearts - Kilmarnock Fox Sports Nabeschouwing Hearts - Kilmarnock Uitslag Hearts - Kilmarnock Statistieken Hearts - Kilmarnock Schotse Premiership 2023/2024 Hearts - Kilmarnock wedden Hearts - Kilmarnock gokken Hearts - Kilmarnock Unibet