Nabeschouwing Hibernian - St. Mirren (2-3) || Schotse Premiership 2023/2024

Zondag 6 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Hibernian het zondag 6 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Mirren. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - St. Mirren (2-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Hibernian en St. Mirren is onder leiding van scheidsrechter Euan Anderson geëindigd in een 2-3 overwinning voor St. Mirren. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Hibernian - St. Mirren
Goals
2
3
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
8
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
113
84
Gevaarlijke aanvallen
64
42
Passes
424
288
Overtredingen
14
7
Buitenspel
0
5
Corners
2
7
Wissels
4
3
LIVE Hibernian - St. Mirren 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - St. Mirren
Opstellingen Hibernian - St. Mirren

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hibernian - St. Mirren

Hibernian en St. Mirren treffen elkaar in de 1e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Euan Anderson en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Schotse Premiership seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Hibernian en St. Mirren in de Schotse Premiership vond plaats op 6 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hibernian. Op basis van de afgelopen 41 duels tussen beide ploegen is Hibernian favoriet. De thuisploeg wist 21 keer te winnen, terwijl St. Mirren slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hibernian 21
Winst St. Mirren 10
Gelijkspel 10
Totaal 41

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hibernian - St. Mirren Opstelling Hibernian Opstelling St. Mirren Live Hibernian - St. Mirren Live Hibernian - St. Mirren kijken Hibernian - St. Mirren kijken Live Hibernian - St. Mirren stream Hibernian - St. Mirren Fox Sports Nabeschouwing Hibernian - St. Mirren Uitslag Hibernian - St. Mirren Statistieken Hibernian - St. Mirren Schotse Premiership 2023/2024 Hibernian - St. Mirren wedden Hibernian - St. Mirren gokken Hibernian - St. Mirren Unibet