Voorbeschouwing Kilmarnock - Aberdeen (0-0) || Schotse Premiership 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 16:00 uurIn de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Kilmarnock het zaterdag 24 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen.

Via de Kilmarnock - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Kilmarnock Gelijk Winst Aberdeen
2.08x inzet 3.4x inzet 3.3x inzet
LIVE Kilmarnock - Aberdeen 0-0

Vanaf zaterdag 24 februari 2024 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Kilmarnock - Aberdeen volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 21 uur, 19 minuten en 39 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Kilmarnock - Aberdeen
Opstellingen Kilmarnock - Aberdeen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kilmarnock - Aberdeen

Kilmarnock en Aberdeen treffen elkaar in de 27e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Graham Grainger en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kilmarnock en Aberdeen in de Schotse Premiership vond plaats op 6 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kilmarnock. Op basis van de afgelopen 58 duels tussen beide teams is Aberdeen favoriet. 33 keer wist de ploeg van Kilmarnock te winnen, tegenover 13 winstpartijen voor Kilmarnock. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kilmarnock 13
Winst Aberdeen 33
Gelijkspel 12
Totaal 58

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kilmarnock op een 4e positie staat, terwijl we Aberdeen terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Kilmarnock - Aberdeen Opstelling Kilmarnock Opstelling Aberdeen Live Kilmarnock - Aberdeen Live Kilmarnock - Aberdeen kijken Kilmarnock - Aberdeen kijken Live Kilmarnock - Aberdeen stream Kilmarnock - Aberdeen Fox Sports Nabeschouwing Kilmarnock - Aberdeen Uitslag Kilmarnock - Aberdeen Statistieken Kilmarnock - Aberdeen Schotse Premiership 2023/2024 Kilmarnock - Aberdeen wedden Kilmarnock - Aberdeen gokken Kilmarnock - Aberdeen Unibet