Nabeschouwing Kilmarnock - Rangers (1-0) || Schotse Premiership 2023/2024

Zaterdag 5 augustus 2023 - 18:15 uurIn de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Kilmarnock het zaterdag 5 augustus 2023 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Rugby Park in Kilmarnock.

Via de Kilmarnock - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kilmarnock - Rangers (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Kilmarnock en Rangers is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kilmarnock. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Kilmarnock - Rangers
Goals
1
0
Balbezit
32%
68%
Schoten totaal
10
18
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
101
148
Gevaarlijke aanvallen
40
70
Passes
291
601
Overtredingen
7
10
Buitenspel
0
3
Corners
2
8
Wissels
4
4
LIVE Kilmarnock - Rangers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kilmarnock - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Kilmarnock - Rangers
Opstellingen Kilmarnock - Rangers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kilmarnock - Rangers

Kilmarnock en Rangers treffen elkaar in de 1e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Schotse Premiership seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Kilmarnock en Rangers in de Schotse Premiership vond plaats op 4 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 42 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 27 keer wist de ploeg van Kilmarnock te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Kilmarnock. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kilmarnock 8
Winst Rangers 27
Gelijkspel 7
Totaal 42

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kilmarnock - Rangers Opstelling Kilmarnock Opstelling Rangers Live Kilmarnock - Rangers Live Kilmarnock - Rangers kijken Kilmarnock - Rangers kijken Live Kilmarnock - Rangers stream Kilmarnock - Rangers Fox Sports Nabeschouwing Kilmarnock - Rangers Uitslag Kilmarnock - Rangers Statistieken Kilmarnock - Rangers Schotse Premiership 2023/2024 Kilmarnock - Rangers wedden Kilmarnock - Rangers gokken Kilmarnock - Rangers Unibet