Nabeschouwing Genoa - Lecce (4-1) || Serie A 2008/2009

Zondag 31 mei 2009 - 15:00 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Genoa het zondag 31 mei 2009 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lecce.

Via de Genoa - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Lecce (4-1)

Het Serie A duel tussen Genoa en Lecce is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Jankovic. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Lecce dat via S. Tiribocchi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Criscito dacht na 52 minuten te scoren voor Genoa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Genoa via D. Milito, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 67 minuten spelen wist Genoa via D. Milito de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Lecce
4
1
LIVE Genoa - Lecce 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Genoa Doelpunt B. Jankovic Genoa
32' Doelpunt Lecce Doelpunt S. Tiribocchi Lecce
48' Wissel Genoa Wissel A. Vanden Borre voor Thiago Motta Genoa
52' Doelpunt Genoa Doelpunt D. Criscito Genoa
55' Gele kaart Lecce Gele kaart voor A. Konan Lecce
56' Doelpunt Genoa Doelpunt D. Milito Genoa
61' Wissel Lecce Wissel G. Stendardo voor A. Zanchetta Lecce
65' Wissel Lecce Wissel F. Caserta voor Edinho Lecce
67' Doelpunt Genoa Doelpunt D. Milito Genoa
70' Gele kaart Lecce Gele kaart voor G. Ingrosso Lecce
70' Wissel Genoa Wissel G. Mesto voor S. Bocchetti Genoa
73' Gele kaart Lecce Gele kaart voor F. Caserta Lecce
78' Wissel Genoa Wissel F. Modesto voor D. Criscito Genoa
80' Wissel Lecce Wissel D. Cacia voor A. Konan Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Lecce
Opstellingen Genoa - Lecce

Voorbeschouwing Genoa - Lecce

Genoa en Lecce treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Lecce in de Serie A vond plaats op 18 januari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Genoa favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lecce slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.