Nabeschouwing Crotone - Lazio (3-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 28 mei 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Crotone het zondag 28 mei 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ezio Scida in Crotone.

Via de Crotone - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Lazio (3-1)

Het Serie A duel tussen Crotone en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 3-1 overwinning voor Crotone. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Crotone op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Nalini. Helaas voor Crotone werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Crotone dat via D. Falcinelli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianluca Rocchi. C. Immobile dacht na 26 minuten te scoren voor Lazio, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 42e minuut moest Lazio verder met een man minder, nadat Bastos een tweede gele kaart kreeg. Na 60 minuten spelen wist Crotone via A. Nalini de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianluca Rocchi.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gianluca Rocchi niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

LIVE Crotone - Lazio 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Crotone Doelpunt A. Nalini met assist van M. Rohdén Crotone
21' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Bastos Lazio
22' Doelpunt Crotone Doelpunt D. Falcinelli met assist van A. Barberis Crotone
23' Gele kaart Crotone Gele kaart voor D. Falcinelli Crotone
26' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio
33' Gele kaart Crotone Gele kaart voor L. Crisetig Crotone
42' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Patric Lazio
42' Tweede gele kaart Lazio Tweede gele kaart voor Bastos Lazio
46' Gele kaart Lazio Gele kaart voor L. Biglia Lazio
58' Gele kaart Lazio Gele kaart voor A. Murgia Lazio
60' Doelpunt Crotone Doelpunt A. Nalini met assist van G. Ferrari Crotone
60' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Nalini Crotone
69' Wissel Lazio Wissel L. Crecco voor L. Biglia Lazio
69' Wissel Lazio Wissel A. Rossi voor Felipe Anderson Lazio
79' Wissel Lazio Wissel G. Spizzichino voor Wallace Lazio
88' Wissel Crotone Wissel D. Mesbah voor A. Nalini Crotone
95' Wissel Crotone Wissel A. Kotnik voor A. Tonev Crotone
94' Wissel Crotone Wissel G. Borello voor D. Falcinelli Crotone
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Lazio
Opstellingen Crotone - Lazio
De opstellingen van Crotone en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crotone gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Crotone - Lazio

Crotone en Lazio treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crotone en Lazio in de Serie A vond plaats op 8 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 1 keer wist de ploeg van Crotone te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crotone. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.