Nabeschouwing Fiorentina - Pescara (2-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 28 mei 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Fiorentina het zondag 28 mei 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Pescara. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Pescara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Pescara (2-2)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Fiorentina en Pescara geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 14e minuut dacht Pescara op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Caprari. Helaas voor Pescara werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut kreeg F. Chiesa van Fiorentina voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Fiorentina de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. J. Bahebeck dacht na 65 minuten te scoren voor Pescara, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde Fiorentina via R. Saponara, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 85 minuten spelen wist Fiorentina via M. Vecino de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniele Martinelli.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Martinelli niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

LIVE Fiorentina - Pescara 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Pescara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Pescara Doelpunt G. Caprari met assist van V. Verre Pescara
36' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor F. Chiesa Fiorentina
38' Tweede gele kaart Fiorentina Tweede gele kaart voor F. Chiesa Fiorentina
42' Gele kaart Pescara Gele kaart voor H. Campagnaro Pescara
56' Wissel Fiorentina Wissel I. Hagi voor F. Bernardeschi Fiorentina
60' Wissel Fiorentina Wissel Borja Valero voor G. Rodríguez Fiorentina
65' Doelpunt Pescara Doelpunt J. Bahebeck met assist van G. Caprari Pescara
65' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor D. Astori Fiorentina
66' Doelpunt Fiorentina Doelpunt R. Saponara met assist van K. Babacar Fiorentina
68' Wissel Fiorentina Wissel Cristian Tello voor S. Cristóforo Fiorentina
72' Wissel Pescara Wissel A. Mitriță voor R. Murić Pescara
77' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor I. Hagi Fiorentina
85' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Vecino met assist van Borja Valero Fiorentina
87' Wissel Pescara Wissel M. Coulibaly voor J. Bahebeck Pescara
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Pescara
Opstellingen Fiorentina - Pescara
De opstellingen van Fiorentina en Pescara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Pescara zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Pescara

Fiorentina en Pescara treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Martinelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Pescara in de Serie A vond plaats op 1 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Pescara slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.