Nabeschouwing Chievo - Milan (1-2) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 9 maart 2019 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Chievo het zaterdag 9 maart 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Milan (1-2)

Het Serie A duel tussen Chievo en Milan is onder leiding van scheidsrechter Luca Pairetto geëindigd in een 1-2 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door L. Biglia, waarmee Milan met 0-1 de leiding nam. Chievo kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Hetemaj, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette K. Piątek zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Milan de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luca Pairetto, waardoor Milan dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Chievo - Milan 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Milan Doelpunt L. Biglia Milan 0-1
41' Doelpunt Chievo Doelpunt P. Hetemaj met assist van M. Léris Chievo 1-1
52' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Conti Milan
54' Wissel Milan Wissel H. Çalhanoğlu voor Lucas Paquetá Milan
57' Doelpunt Milan Doelpunt K. Piątek met assist van Samu Castillejo Milan 1-2
60' Gele kaart Chievo Gele kaart voor E. Giaccherini Chievo
64' Wissel Milan Wissel D. Calabria voor A. Conti Milan
71' Gele kaart Chievo Gele kaart voor S. Sorrentino Chievo
77' Wissel Chievo Wissel S. Kiyine voor A. Dioussé Chievo
77' Wissel Chievo Wissel F. Đorđević voor R. Meggiorini Chievo
84' Wissel Milan Wissel F. Borini voor Suso Milan
88' Wissel Chievo Wissel M. Pucciarelli voor M. Bani Chievo
95' Gele kaart Chievo Gele kaart voor P. Hetemaj Chievo
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Milan
Opstellingen Chievo - Milan
De opstellingen van Chievo en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Milan

Chievo en Milan treffen elkaar in de 27e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Milan in de Serie A vond plaats op 7 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 21 keer wist de ploeg van Chievo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Chievo. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Chievo 1
Winst Milan 21
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chievo op een 20e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 3e plaats.