Nabeschouwing Empoli - Chievo (2-2) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 2 februari 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Empoli het zaterdag 2 februari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Chievo (2-2)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Empoli en Chievo geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door E. Giaccherini, waarmee Chievo met 0-1 de leiding nam. Chievo vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Stępiński op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Empoli de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via F. Caputo.

Na 52 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Caputo de 2-2 maakte voor Empoli.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Empoli - Chievo 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Chievo Gele kaart voor P. Jaroszyński Chievo
29' Wissel Chievo Wissel F. Đorđević voor S. Pellissier Chievo
31' Doelpunt Chievo Doelpunt E. Giaccherini met assist van F. Đorđević Chievo 0-1
46' Doelpunt Chievo Doelpunt M. Stępiński Chievo 0-2
47' Doelpunt Empoli Doelpunt F. Caputo met assist van G. Di Lorenzo Empoli 1-2
52' Doelpunt Empoli Doelpunt F. Caputo Empoli 2-2
58' Wissel Chievo Wissel A. Dioussé voor S. Kiyine Chievo
58' Wissel Empoli Wissel D. Oberlin voor Diego Farias Empoli
83' Wissel Empoli Wissel L. Mchedlidze voor R. Krunić Empoli
83' Wissel Chievo Wissel N. Frey voor P. Jaroszyński Chievo
92' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Barba Chievo
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Chievo
Opstellingen Empoli - Chievo
De opstellingen van Empoli en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Chievo zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Empoli - Chievo

Empoli en Chievo treffen elkaar in de 22e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Chievo in de Serie A vond plaats op 2 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Empoli als Chievo wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 7 keer in een gelijkspel.

Winst Empoli 2
Winst Chievo 2
Gelijkspel 7
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Empoli op een 17e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 20e plaats.