Nabeschouwing Frosinone - Chievo (0-0) || Serie A

Zaterdag 25 mei 2019 - 18:00 uur

In de Serie A neemt Frosinone het zaterdag 25 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Chievo (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Frosinone en Chievo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Frosinone en Chievo gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Frosinone, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antonio Di Martino niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Frosinone - Chievo
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
2
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
133
87
Gevaarlijke aanvallen
61
25
Passes
448
436
Overtredingen
15
19
Buitenspel
3
2
Corners
8
2
Wissels
3
3
LIVE Frosinone - Chievo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor L. Valzania Frosinone
33' Wissel Chievo Wissel M. Burruchaga voor A. Diousse Chievo
36' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Depaoli Chievo
46' Wissel Frosinone Wissel R. Maiello voor L. Valzania Frosinone
52' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor C. Ciano Frosinone
62' Wissel Chievo Wissel L. Piazon voor E. Vignato Chievo
63' Wissel Frosinone Wissel D. Ciofani voor F. Zampano Frosinone
79' Wissel Chievo Wissel M. Juwara voor M. Pucciarelli Chievo
82' Wissel Frosinone Wissel M. Trotta voor F. Dionisi Frosinone
90' Gele kaart Chievo Gele kaart voor N. Rigoni Chievo
Opstellingen Frosinone - Chievo
De opstellingen van Frosinone en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frosinone gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Chievo zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Marco Baroni
Voorbeschouwing Frosinone - Chievo

Frosinone en Chievo treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Di Martino en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Frosinone en Chievo elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Frosinone 0
Winst Chievo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Frosinone op een 19e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Frosinone - Chievo Opstelling Frosinone Opstelling Chievo Live Frosinone - Chievo Live Frosinone - Chievo kijken Frosinone - Chievo kijken Live Frosinone - Chievo stream Frosinone - Chievo Fox Sports Nabeschouwing Frosinone - Chievo Uitslag Frosinone - Chievo Statistieken Frosinone - Chievo Serie A 2018/2019 Frosinone - Chievo wedden Frosinone - Chievo gokken Frosinone - Chievo Unibet