Nabeschouwing Frosinone - Fiorentina (1-1) || Serie A

Vrijdag 9 november 2018 - 20:30 uur

In de Serie A neemt Frosinone het vrijdag 9 november 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Fiorentina (1-1)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Frosinone en Fiorentina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door M. Benassi, waarmee Fiorentina met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Frosinone het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 89e minuut was het namelijk A. Pinamonti die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Frosinone - Fiorentina
Goals
1
1
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
10
24
Schoten op doel
3
8
Aanvallen
101
113
Gevaarlijke aanvallen
55
53
Passes
373
532
Overtredingen
8
13
Buitenspel
2
2
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Frosinone - Fiorentina 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor F. Zampano Frosinone
47' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Benassi met assist van F. Chiesa Fiorentina 0-1
48' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor L. Ariaudo Frosinone
62' Wissel Frosinone Wissel A. Pinamonti voor J. Campbell Frosinone
62' Wissel Frosinone Wissel F. Cassata voor R. Vloet Frosinone
66' Wissel Fiorentina Wissel E. Fernandes voor M. Pjaca Fiorentina
68' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor R. Maiello Frosinone
76' Wissel Fiorentina Wissel K. Mirallas voor M. Benassi Fiorentina
76' Wissel Frosinone Wissel D. Soddimo voor M. Capuano Frosinone
87' Wissel Fiorentina Wissel D. Vlahović voor G. Simeone Fiorentina
89' Doelpunt Frosinone Doelpunt A. Pinamonti met assist van D. Soddimo Frosinone 1-1
Opstellingen Frosinone - Fiorentina
De opstellingen van Frosinone en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frosinone gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Frosinone - Fiorentina

Frosinone en Fiorentina treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabrizio Pasqua en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Frosinone en Fiorentina elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Frosinone 0
Winst Fiorentina 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Frosinone op een 19e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Frosinone - Fiorentina Opstelling Frosinone Opstelling Fiorentina Live Frosinone - Fiorentina Live Frosinone - Fiorentina kijken Frosinone - Fiorentina kijken Live Frosinone - Fiorentina stream Frosinone - Fiorentina Fox Sports Nabeschouwing Frosinone - Fiorentina Uitslag Frosinone - Fiorentina Statistieken Frosinone - Fiorentina Serie A 2018/2019 Frosinone - Fiorentina wedden Frosinone - Fiorentina gokken Frosinone - Fiorentina Unibet