Nabeschouwing Juventus - Udinese (4-1) || Serie A 2018/2019

Vrijdag 8 maart 2019 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Juventus het vrijdag 8 maart 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Udinese (4-1)

Het Serie A duel tussen Juventus en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 4-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Kean, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Juventus vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Kean op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Juventus vervolgens op 3-0. Het was E. Can die vanaf 11 meter wist te scoren in de 67e minuut.

Ook na de derde treffer nam Juventus geen gas terug, waardoor in de 71e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van B. Matuidi. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 85e minuut wist K. Lasagna namens Udinese de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniele Chiffi en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Juventus.

LIVE Juventus - Udinese 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Kean met assist van Alex Sandro Juventus 1-0
25' Wissel Juventus Wissel L. Bonucci voor A. Barzagli Juventus
25' Wissel Udinese Wissel N. Opoku voor B. Nuytinck Udinese
27' Gele kaart Udinese Gele kaart voor J. Larsen Udinese
39' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Kean Juventus 2-0
46' Wissel Udinese Wissel K. Lasagna voor B. Wilmot Udinese
50' Gele kaart Udinese Gele kaart voor I. Pussetto Udinese
53' Gele kaart Udinese Gele kaart voor N. Opoku Udinese
62' Wissel Udinese Wissel Sandro voor H. ter Avest Udinese
67' Penalty Juventus Penalty E. Can Juventus 3-0
71' Doelpunt Juventus Doelpunt B. Matuidi met assist van R. Bentancur Juventus 4-0
72' Wissel Juventus Wissel P. Dybala voor B. Matuidi Juventus
80' Wissel Juventus Wissel H. Caviglia voor M. Kean Juventus
85' Doelpunt Udinese Doelpunt K. Lasagna met assist van R. de Paul Udinese 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Udinese
Opstellingen Juventus - Udinese
De opstellingen van Juventus en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Udinese

Juventus en Udinese treffen elkaar in de 27e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Udinese in de Serie A vond plaats op 6 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Udinese slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 17
Winst Udinese 5
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 1e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 15e plaats.