Nabeschouwing Napoli - Chievo (0-0) || Serie A

Zondag 25 november 2018 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Napoli het zondag 25 november 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio San Paolo in Napoli.

Via de Napoli - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Chievo (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Napoli en Chievo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Napoli dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Napoli, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Chiffi niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Chievo
Balbezit
69%
31%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
21
8
Schoten op doel
8
2
Aanvallen
182
71
Gevaarlijke aanvallen
102
23
Passes
664
295
Overtredingen
11
13
Buitenspel
0
2
Corners
20
2
Wissels
3
3
LIVE Napoli - Chievo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Napoli Gele kaart voor A. Diawara Napoli
57' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Barba Chievo
58' Wissel Napoli Wissel M. Rog voor A. Ounas Napoli
59' Wissel Napoli Wissel Allan voor A. Diawara Napoli
62' Wissel Chievo Wissel S. Kiyine voor S. Pellissier Chievo
65' Wissel Chievo Wissel M. Stępiński voor J. Obi Chievo
74' Wissel Napoli Wissel Mário Rui voor E. Hysaj Napoli
75' Wissel Chievo Wissel F. Cacciatore voor R. Meggiorini Chievo
78' Gele kaart Chievo Gele kaart voor P. Hetemaj Chievo
84' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Allan Napoli
Opstellingen Napoli - Chievo
De opstellingen van Napoli en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Chievo zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Chievo

Napoli en Chievo treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Napoli en Chievo elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Napoli 0
Winst Chievo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 3e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Napoli - Chievo Opstelling Napoli Opstelling Chievo Live Napoli - Chievo Live Napoli - Chievo kijken Napoli - Chievo kijken Live Napoli - Chievo stream Napoli - Chievo Fox Sports Nabeschouwing Napoli - Chievo Uitslag Napoli - Chievo Statistieken Napoli - Chievo Serie A 2018/2019 Napoli - Chievo wedden Napoli - Chievo gokken Napoli - Chievo Unibet