Nabeschouwing Parma - Lazio (0-2) || Serie A 2018/2019

Zondag 21 oktober 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Parma het zondag 21 oktober 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Lazio (0-2)

Het Serie A duel tussen Parma en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 81 minuten. C. Immobile maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Lazio vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist Lazio opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het J. Correa die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Lazio.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Lazio.

LIVE Parma - Lazio 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Lucas Leiva Lazio
32' Gele kaart Parma Gele kaart voor M. Gobbi Parma
47' Gele kaart Parma Gele kaart voor L. Siligardi Parma
50' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Luis Alberto Lazio
57' Wissel Parma Wissel F. Ceravolo voor R. Inglese Parma
57' Wissel Lazio Wissel J. Correa voor Luis Alberto Lazio
57' Wissel Lazio Wissel V. Berisha voor Lucas Leiva Lazio
68' Wissel Parma Wissel J. Biabiany voor A. Di Gaudio Parma
79' Wissel Parma Wissel A. Ciciretti voor L. Siligardi Parma
81' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio 0-1
88' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Milinković-Savić Lazio
91' Wissel Lazio Wissel A. Marušić voor Patric Lazio
94' Doelpunt Lazio Doelpunt J. Correa met assist van C. Immobile Lazio 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Parma - Lazio
Opstellingen Parma - Lazio
De opstellingen van Parma en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Parma - Lazio

Parma en Lazio treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Parma en Lazio in de Serie A vond plaats op 29 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 10 keer wist de ploeg van Parma te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Parma. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Parma 2
Winst Lazio 10
Gelijkspel 6
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Parma op een 9e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.