Nabeschouwing Udinese - SPAL (3-2) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 18 mei 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Udinese het zaterdag 18 mei 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - SPAL (3-2)

Het Serie A duel tussen Udinese en SPAL is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 3-2 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Samir, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Udinese vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Okaka op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut volgde een derde treffer van Udinese, waarmee S. Okaka zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 53 minuten deed A. Petagna iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van SPAL werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk SPAL dat in de 59e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Valoti de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Michael Fabbri en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Udinese.

LIVE Udinese - SPAL 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart SPAL Gele kaart voor F. Vicari SPAL
6' Doelpunt Udinese Doelpunt Samir met assist van R. De Paul Udinese 1-0
16' Wissel Udinese Wissel M. DAlessandro voor Sandro Udinese
28' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. Zeegelaar Udinese
31' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Okaka met assist van R. De Paul Udinese 2-0
35' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Okaka met assist van R. De Paul Udinese 3-0
39' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Fares SPAL
45' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Samir Udinese
53' Doelpunt SPAL Doelpunt A. Petagna met assist van K. Bonifazi SPAL 3-1
59' Doelpunt SPAL Doelpunt M. Valoti met assist van J. Kurtic SPAL 3-2
61' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor K. Lasagna Udinese
63' Wissel SPAL Wissel M. Antenucci voor S. Floccari SPAL
67' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. Mandragora Udinese
70' Wissel SPAL Wissel M. Jankovic voor F. Vicari SPAL
72' Gele kaart SPAL Gele kaart voor J. Kurtic SPAL
75' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Jankovic SPAL
77' Wissel SPAL Wissel A. Paloschi voor M. Valoti SPAL
83' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. De Paul Udinese
90' Wissel Udinese Wissel L. Teodorczyk voor S. Okaka Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - SPAL
Opstellingen Udinese - SPAL
De opstellingen van Udinese en SPAL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en SPAL zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - SPAL

Udinese en SPAL treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en SPAL in de Serie A vond plaats op 26 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is SPAL favoriet. 1 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Udinese. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Udinese 0
Winst SPAL 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 16e positie staat, terwijl we SPAL terugvinden op de 11e plaats.