Nabeschouwing Atalanta - Cagliari (0-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 2 september 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Atalanta het zondag 2 september 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Cagliari (0-1)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 0-1 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door N. Barella, waarmee Cagliari met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Cagliari.

LIVE Atalanta - Cagliari 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor B. Djimsiti Atalanta
45' Doelpunt Cagliari Doelpunt N. Barella Cagliari 0-1
46' Wissel Atalanta Wissel A. Gómez voor B. Djimsiti Atalanta
47' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. de Roon Atalanta
52' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. Ioniţă Cagliari
63' Wissel Atalanta Wissel R. Gosens voor Ali Adnan Atalanta
67' Wissel Cagliari Wissel D. Dessena voor A. Ioniţă Cagliari
72' Wissel Atalanta Wissel M. Barrow voor M. Pašalić Atalanta
74' Wissel Cagliari Wissel P. Faragò voor L. Castro Cagliari
78' Wissel Cagliari Wissel Diego Farias voor M. Sau Cagliari
82' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Dessena Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Cagliari
Opstellingen Atalanta - Cagliari
De opstellingen van Atalanta en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Cagliari

Atalanta en Cagliari treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Cagliari in de Serie A vond plaats op 20 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 20 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Atalanta als Cagliari wisten 8 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Atalanta 8
Winst Cagliari 8
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atalanta op een 4e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 15e plaats.