Nabeschouwing Atalanta - Udinese (2-0) || Serie A 2018/2019

Maandag 29 april 2019 - 19:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Atalanta het maandag 29 april 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Udinese (2-0)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Piero Giacomelli geëindigd in een 2-0 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 81 minuten. M. de Roon maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Atalanta vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Atalanta vergrootte in de 85e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Pašalić op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Atalanta.

LIVE Atalanta - Udinese 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Atalanta Wissel R. Piccoli voor G. Mancini Atalanta
55' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. Zeegelaar Udinese
64' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Samir Udinese
64' Wissel Atalanta Wissel T. Castagne voor R. Gosens Atalanta
71' Wissel Udinese Wissel B. Nuytinck voor S. De Maio Udinese
74' Wissel Udinese Wissel E. Agyemang-Badu voor R. Mandragora Udinese
78' Wissel Atalanta Wissel B. Djimsiti voor R. Freuler Atalanta
81' Penalty Atalanta Penalty M. de Roon Atalanta 1-0
84' Wissel Udinese Wissel S. Okaka voor M. DAlessandro Udinese
85' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. Pašalić met assist van D. Zapata Atalanta 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Udinese
Opstellingen Atalanta - Udinese
De opstellingen van Atalanta en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Atalanta - Udinese

Atalanta en Udinese treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Udinese in de Serie A vond plaats op 9 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Udinese favoriet. 8 keer wist de ploeg van Atalanta te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Atalanta. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Atalanta 6
Winst Udinese 8
Gelijkspel 9
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atalanta op een 6e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 17e plaats.