Nabeschouwing Bologna - Hellas Verona (1-1) || Serie A 2019/2020

Zondag 19 januari 2020 - 15:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Bologna het zondag 19 januari 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Hellas Verona (1-1)

De Serie A 2019/2020 wedstrijd tussen Bologna en Hellas Verona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Bani, waarmee Bologna met 1-0 de leiding nam. In de 67e minuut kreeg M. Bani van Bologna voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Bologna de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte F. Borini namens Hellas Verona in de 81e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bologna - Hellas Verona 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor S. Amrabat Hellas Verona
21' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Bani Bologna 1-0
25' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Zaccagni Hellas Verona
25' Wissel Hellas Verona Wissel P. Dawidowicz voor M. Kumbulla Hellas Verona
27' Gele kaart Bologna Gele kaart voor N. Sansone Bologna
35' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Bani Bologna
55' Gele kaart Bologna Gele kaart voor J. Schouten Bologna
62' Wissel Hellas Verona Wissel F. Borini voor M. Veloso Hellas Verona
63' Wissel Bologna Wissel M. Barrow voor N. Sansone Bologna
67' Tweede gele kaart Bologna Tweede gele kaart voor M. Bani Bologna
68' Wissel Bologna Wissel N. Paz voor N. Dominguez Bologna
69' Wissel Bologna Wissel A. Poli voor J. Schouten Bologna
76' Gele kaart Bologna Gele kaart voor I. Mbaye Bologna
81' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt F. Borini Hellas Verona 1-1
90' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Poli Bologna
91' Wissel Hellas Verona Wissel G. Pazzini voor S. Di Carmine Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Hellas Verona
Opstellingen Bologna - Hellas Verona
De opstellingen van Bologna en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Hellas Verona

Bologna en Hellas Verona treffen elkaar in de 20e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giovanni Ayroldi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Hellas Verona in de Serie A vond plaats op 25 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Bologna favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Hellas Verona slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bologna 3
Winst Hellas Verona 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 14e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 9e plaats.