Nabeschouwing Bologna - Inter Milan (0-3) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 18:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Bologna het zaterdag 1 september 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Inter Milan (0-3)

Het Serie A duel tussen Bologna en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 0-3 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door R. Nainggolan, waarmee Inter met 0-1 de leiding nam. Inter vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Candreva op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Inter, waarmee I. Perišić zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Di Bello, waardoor Inter Milan dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bologna - Inter Milan 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

60' Gele kaart Bologna Gele kaart voor B. Džemaili Bologna
67' Doelpunt Inter Doelpunt R. Nainggolan met assist van M. Politano Inter 0-1
72' Wissel Bologna Wissel R. Orsolini voor S. De Maio Bologna
75' Wissel Bologna Wissel O. Okwonkwo voor A. Poli Bologna
77' Wissel Inter Wissel M. Vecino voor R. Nainggolan Inter
79' Wissel Inter Wissel A. Candreva voor K. Baldé Inter
79' Wissel Bologna Wissel M. Destro voor D. Falcinelli Bologna
82' Doelpunt Inter Doelpunt A. Candreva met assist van I. Perišić Inter 0-2
84' Doelpunt Inter Doelpunt I. Perišić Inter 0-3
86' Wissel Inter Wissel Š. Vrsaljko voor D. DAmbrosio Inter
88' Gele kaart Inter Gele kaart voor R. Gagliardini Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Inter Milan
Opstellingen Bologna - Inter Milan
De opstellingen van Bologna en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Inter Milan

Bologna en Inter Milan treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 11 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 11 keer wist de ploeg van Bologna te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Bologna. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bologna 2
Winst Inter Milan 11
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 15e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 13e plaats.