Nabeschouwing Bologna - SPAL (0-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 19 augustus 2018 - 20:30 uur



In de Serie A 2018/2019 neemt Bologna het zondag 19 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - SPAL (0-1)

Het Serie A duel tussen Bologna en SPAL is onder leiding van scheidsrechter Piero Giacomelli geëindigd in een 0-1 overwinning voor SPAL. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door J. Kurtič, waarmee SPAL met 0-1 de leiding nam. In de 89e minuut kreeg Á. Nagy van Bologna voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Bologna de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Piero Giacomelli, waardoor SPAL de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Bologna - SPAL
Balbezit
44%
56%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
11
13
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
116
138
Gevaarlijke aanvallen
64
32
Passes
333
509
Overtredingen
15
15
Buitenspel
4
0
Corners
7
0
Wissels
3
3
LIVE Bologna - SPAL 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Bologna Gele kaart voor E. Pulgar Bologna
46' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Fares SPAL
56' Wissel Bologna Wissel Á. Nagy voor E. Pulgar Bologna
64' Gele kaart Bologna Gele kaart voor F. Mattiello Bologna
68' Gele kaart Bologna Gele kaart voor Á. Nagy Bologna
69' Wissel SPAL Wissel Everton Luiz voor S. Missiroli SPAL
71' Doelpunt SPAL Doelpunt J. Kurtič met assist van Felipe SPAL 0-1
72' Wissel Bologna Wissel D. Falcinelli voor G. González Bologna
77' Wissel Bologna Wissel R. Orsolini voor A. Poli Bologna
81' Gele kaart SPAL Gele kaart voor Felipe SPAL
83' Wissel SPAL Wissel M. Valdifiori voor J. Kurtič SPAL
89' Wissel SPAL Wissel L. Šimić voor M. Lazzari SPAL
89' Tweede gele kaart Bologna Tweede gele kaart voor Á. Nagy Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - SPAL
Opstellingen Bologna - SPAL
De opstellingen van Bologna en SPAL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en SPAL zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - SPAL

Bologna en SPAL treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en SPAL in de Serie A vond plaats op 3 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor SPAL. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bologna als SPAL wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bologna 1
Winst SPAL 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Bologna - SPAL Opstelling Bologna Opstelling SPAL Live Bologna - SPAL Live Bologna - SPAL kijken Bologna - SPAL kijken Live Bologna - SPAL stream Bologna - SPAL Fox Sports Nabeschouwing Bologna - SPAL Uitslag Bologna - SPAL Statistieken Bologna - SPAL Serie A 2018/2019 Bologna - SPAL wedden Bologna - SPAL gokken Bologna - SPAL Unibet