Nabeschouwing Cagliari - Atalanta (0-1) || Serie A 2018/2019

Maandag 4 februari 2019 - 21:00 uur



In de Serie A 2018/2019 neemt Cagliari het maandag 4 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Atalanta (0-1)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 0-1 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door H. Hateboer, waarmee Atalanta met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Atalanta dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Atalanta uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Atalanta
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
8
10
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
113
142
Gevaarlijke aanvallen
27
53
Passes
418
638
Overtredingen
18
11
Buitenspel
2
2
Corners
2
4
Wissels
3
1
LIVE Cagliari - Atalanta 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Wissel Cagliari Wissel João Pedro voor V. Birsa Cagliari
50' Doelpunt Atalanta Doelpunt H. Hateboer met assist van T. Castagne Atalanta 0-1
61' Wissel Atalanta Wissel J. Iličić voor A. Gómez Atalanta
65' Wissel Cagliari Wissel C. Théréau voor L. Cigarini Cagliari
73' Wissel Cagliari Wissel Luca Pellegrini voor S. Padoin Cagliari
86' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. Pašalić Atalanta
94' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor E. Berisha Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Atalanta
Opstellingen Cagliari - Atalanta
De opstellingen van Cagliari en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Cagliari - Atalanta

Cagliari en Atalanta treffen elkaar in de 22e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Atalanta in de Serie A vond plaats op 2 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Cagliari favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cagliari 9
Winst Atalanta 8
Gelijkspel 4
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 15e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Cagliari - Atalanta Opstelling Cagliari Opstelling Atalanta Live Cagliari - Atalanta Live Cagliari - Atalanta kijken Cagliari - Atalanta kijken Live Cagliari - Atalanta stream Cagliari - Atalanta Fox Sports Nabeschouwing Cagliari - Atalanta Uitslag Cagliari - Atalanta Statistieken Cagliari - Atalanta Serie A 2018/2019 Cagliari - Atalanta wedden Cagliari - Atalanta gokken Cagliari - Atalanta Unibet