Nabeschouwing Cagliari - Bologna (2-0) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Cagliari het zaterdag 6 oktober 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Bologna (2-0)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Bologna is onder leiding van scheidsrechter Fabrizio Pasqua geëindigd in een 2-0 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door João Pedro, waarmee Cagliari met 1-0 de leiding nam. Cagliari vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Pavoletti op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Cagliari.

LIVE Cagliari - Bologna 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Bologna Gele kaart voor S. De Maio Bologna
22' Doelpunt Cagliari Doelpunt João Pedro met assist van L. Castro Cagliari 1-0
25' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor F. Pisacane Cagliari
28' Wissel Cagliari Wissel P. Faragò voor D. Srna Cagliari
35' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Dijks Bologna
46' Wissel Bologna Wissel L. Krejčí voor M. Dijks Bologna
60' Wissel Bologna Wissel R. Orsolini voor S. De Maio Bologna
67' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Dessena Cagliari
67' Gele kaart Bologna Gele kaart voor O. Okwonkwo Bologna
69' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Pavoletti met assist van L. Castro Cagliari 2-0
75' Wissel Bologna Wissel O. Okwonkwo voor D. Falcinelli Bologna
75' Wissel Cagliari Wissel D. Dessena voor A. Ioniţă Cagliari
87' Wissel Cagliari Wissel Diego Farias voor João Pedro Cagliari
90' Gele kaart Bologna Gele kaart voor F. Santander Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Bologna
Opstellingen Cagliari - Bologna
De opstellingen van Cagliari en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Bologna zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Bologna

Cagliari en Bologna treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabrizio Pasqua en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Bologna in de Serie A vond plaats op 22 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Cagliari als Bologna wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst Cagliari 5
Winst Bologna 5
Gelijkspel 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 16e positie staat, terwijl we Bologna terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.