Nabeschouwing Cagliari - Milan (1-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Cagliari het zondag 16 september 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Milan (1-1)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Cagliari en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Cagliari kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van João Pedro. Milan kwam na 56 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Higuaín, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Cagliari - Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Cagliari Doelpunt João Pedro Cagliari 1-0
52' Wissel Cagliari Wissel A. Ioniţă voor Diego Farias Cagliari
56' Doelpunt Milan Doelpunt G. Higuaín met assist van F. Kessié Milan 1-1
64' Wissel Cagliari Wissel M. Sau voor João Pedro Cagliari
66' Wissel Milan Wissel T. Bakayoko voor G. Bonaventura Milan
72' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Srna Cagliari
73' Wissel Milan Wissel Samu Castillejo voor H. Çalhanoğlu Milan
84' Wissel Cagliari Wissel D. Dessena voor L. Castro Cagliari
85' Wissel Milan Wissel D. Laxalt voor R. Rodríguez Milan
91' Gele kaart Milan Gele kaart voor F. Kessié Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Milan
Opstellingen Cagliari - Milan
De opstellingen van Cagliari en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Milan

Cagliari en Milan treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Milan in de Serie A vond plaats op 21 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 19 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Cagliari. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cagliari 1
Winst Milan 19
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 15e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 16e plaats.