Nabeschouwing Cagliari - Roma (2-2) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 18:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Cagliari het zaterdag 8 december 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Roma (2-2)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Cagliari en Roma geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door B. Cristante, waarmee Roma met 0-1 de leiding nam. Roma vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Kolarov op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Juan Jesus dacht na 89 minuten te scoren voor Cagliari, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 94e minuut werd L. Ceppitelli van Cagliari met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Cagliari het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 94e minuut werd D. Srna van Cagliari met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Cagliari met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni, waardoor dankzij een 2-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cagliari - Roma 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Roma Doelpunt B. Cristante met assist van J. Kluivert Roma 0-1
41' Doelpunt Roma Doelpunt A. Kolarov met assist van K. Manolas Roma 0-2
47' Gele kaart Roma Gele kaart voor B. Cristante Roma
64' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor P. Faragò Cagliari
65' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Pajač S. Padoin Cagliari
75' Wissel Roma Wissel Luca Pellegrini voor J. Kluivert Roma
75' Wissel Cagliari Wissel M. Sau voor Diego Farias Cagliari
80' Wissel Cagliari Wissel L. Cigarini voor F. Bradarić Cagliari
83' Wissel Cagliari Wissel J. Pastore voor P. Schick Cagliari
84' Wissel Roma Wissel A. Ioniţă voor Roma 1-2
89' Doelpunt Cagliari Doelpunt Juan Jesus met assist van N. Zaniolo Cagliari
94' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Ceppitelli Cagliari
94' Rode kaart Cagliari Rode kaart voor L. Ceppitelli Cagliari
94' Rode kaart Cagliari Rode kaart voor D. Srna Cagliari
95' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Sau met assist van A. Ioniţă Cagliari 2-2
96' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Sau Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Roma
Opstellingen Cagliari - Roma
De opstellingen van Cagliari en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Roma zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Roma

Cagliari en Roma treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Roma in de Serie A vond plaats op 6 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 13 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Cagliari. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cagliari 5
Winst Roma 13
Gelijkspel 6
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 13e positie staat, terwijl we Roma terugvinden op de 7e plaats.