Nabeschouwing Cagliari - Sampdoria (0-0) || Serie A 2018/2019

Woensdag 26 september 2018 - 21:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Cagliari het woensdag 26 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Sampdoria (0-0)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Cagliari en Sampdoria geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Sampdoria kreeg in de 92e minuut een strafschop toegekend, die door D. Kownacki werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Cagliari en Sampdoria gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Sampdoria kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies scheidsrechter Gianluca Rocchi voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Cagliari - Sampdoria 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Cigarini Cagliari
30' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor B. Bereszyński Sampdoria
59' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor G. Ramírez Sampdoria
62' Wissel Sampdoria Wissel K. Linetty voor G. Ramírez Sampdoria
64' Wissel Cagliari Wissel A. Ioniţă voor João Pedro Cagliari
64' Wissel Cagliari Wissel F. Bradarić voor L. Cigarini Cagliari
76' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor D. Praet Sampdoria
80' Wissel Sampdoria Wissel J. Jankto voor D. Praet Sampdoria
85' Wissel Sampdoria Wissel D. Kownacki voor F. Quagliarella Sampdoria
86' Wissel Cagliari Wissel M. Andreolli voor F. Pisacane Cagliari
92' Penalty gemist Sampdoria Penalty gemist D. Kownacki Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Sampdoria
Opstellingen Cagliari - Sampdoria
De opstellingen van Cagliari en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Sampdoria

Cagliari en Sampdoria treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 29 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sampdoria. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Cagliari favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Sampdoria slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Cagliari 8
Winst Sampdoria 4
Gelijkspel 10
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 16e positie staat, terwijl we Sampdoria terugvinden op de 9e plaats.