Nabeschouwing Cagliari - Sassuolo (2-2) || Serie A 2018/2019

Zondag 26 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Cagliari het zondag 26 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Sassuolo (2-2)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Cagliari en Sassuolo geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door L. Pavoletti, waarmee Cagliari met 1-0 de leiding nam. Sassuolo kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Berardi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette L. Pavoletti zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cagliari de leiding in de wedstrijd nam.

In de 92e minuut moest Sassuolo verder met een man minder, nadat Marlon een tweede gele kaart kreeg. In de 99e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Sassuolo speler K. Boateng.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Cagliari - Sassuolo 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Pavoletti met assist van S. Padoin Cagliari 1-0
33' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Locatelli Sassuolo
34' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Barella Cagliari
53' Doelpunt Sassuolo Doelpunt D. Berardi met assist van S. Sensi Sassuolo 1-1
57' Wissel Sassuolo Wissel Rogério voor S. Sensi Sassuolo
61' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Cigarini Cagliari
63' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Marlon Sassuolo
69' Wissel Sassuolo Wissel J. Boga voor F. Di Francesco Sassuolo
71' Wissel Cagliari Wissel Diego Farias voor D. Dessena Cagliari
71' Wissel Cagliari Wissel F. Bradarić voor L. Cigarini Cagliari
73' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Pavoletti met assist van D. Srna Cagliari 2-1
74' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor K. Boateng Sassuolo
79' Wissel Sassuolo Wissel K. Babacar voor Pol Lirola Sassuolo
84' Wissel Cagliari Wissel P. Faragò voor A. Ioniţă Cagliari
92' Tweede gele kaart Sassuolo Tweede gele kaart voor Marlon Sassuolo
99' Penalty Sassuolo Penalty K. Boateng Sassuolo 2-2
100' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor F. Romagna Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Sassuolo
Opstellingen Cagliari - Sassuolo
De opstellingen van Cagliari en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Sassuolo

Cagliari en Sassuolo treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 11 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Cagliari als Sassuolo wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Cagliari 2
Winst Sassuolo 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 18e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 7e plaats.