Nabeschouwing Cagliari - SPAL (2-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 7 april 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Cagliari het zondag 7 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - SPAL (2-1)

Het Serie A duel tussen Cagliari en SPAL is onder leiding van scheidsrechter Luca Banti geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Cagliari kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van P. Faragò. Een benutte penalty van M. Antenucci in de 18e minuut zorgde er even later voor dat SPAL weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 60e minuut zette L. Pavoletti zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cagliari de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luca Banti, waardoor Cagliari dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cagliari - SPAL 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Cagliari Doelpunt P. Faragò Cagliari 1-0
18' Penalty SPAL Penalty M. Antenucci SPAL 1-1
18' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Ceppitelli Cagliari
25' Gele kaart SPAL Gele kaart voor L. Dickmann SPAL
31' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Cigarini Cagliari
56' Gele kaart SPAL Gele kaart voor Felipe SPAL
59' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Fares SPAL
60' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Pavoletti Cagliari 2-1
62' Wissel SPAL Wissel F. Costa voor J. Kurtič SPAL
68' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Pavoletti Cagliari
71' Wissel SPAL Wissel A. Petagna voor L. Dickmann SPAL
74' Wissel Cagliari Wissel F. Bradarić voor L. Cigarini Cagliari
78' Wissel Cagliari Wissel V. Birsa voor João Pedro Cagliari
82' Wissel SPAL Wissel M. Valoti voor P. Schiattarella SPAL
87' Wissel Cagliari Wissel S. Padoin voor A. Ioniţă Cagliari
91' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor F. Cacciatore Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - SPAL
Opstellingen Cagliari - SPAL
De opstellingen van Cagliari en SPAL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en SPAL zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - SPAL

Cagliari en SPAL treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Banti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en SPAL in de Serie A vond plaats op 10 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Cagliari favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl SPAL slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Cagliari 2
Winst SPAL 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 13e positie staat, terwijl we SPAL terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.