Nabeschouwing Chievo - Cagliari (0-3) || Serie A 2018/2019

Vrijdag 29 maart 2019 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Chievo het vrijdag 29 maart 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Cagliari (0-3)

Het Serie A duel tussen Chievo en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Rosario Abisso geëindigd in een 0-3 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door F. Pisacane, waarmee Cagliari met 0-1 de leiding nam. Cagliari vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van João Pedro op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van Cagliari, waarmee A. Ioniţă zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Cagliari gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

In de 52e minuut moest Chievo verder met een man minder, nadat F. Depaoli een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rosario Abisso, waardoor Cagliari dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Chievo - Cagliari 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Cagliari Doelpunt F. Pisacane met assist van Luca Pellegrini Cagliari 0-1
22' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Depaoli Chievo
33' Doelpunt Cagliari Doelpunt João Pedro met assist van N. Barella Cagliari 0-2
43' Doelpunt Cagliari Doelpunt A. Ioniţă met assist van F. Cacciatore Cagliari 0-3
52' Tweede gele kaart Chievo Tweede gele kaart voor F. Depaoli Chievo
53' Wissel Chievo Wissel M. Bani voor P. Jaroszyński Chievo
54' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor P. Faragò Cagliari
59' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Léris Chievo
62' Gele kaart Chievo Gele kaart voor R. Meggiorini Chievo
70' Wissel Cagliari Wissel A. Cerri voor C. Théréau Cagliari
71' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Bani Chievo
72' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. Cerri Cagliari
73' Wissel Chievo Wissel M. Pucciarelli voor R. Meggiorini Chievo
76' Wissel Chievo Wissel N. Rigoni voor A. Dioussé Chievo
80' Wissel Cagliari Wissel V. Birsa voor João Pedro Cagliari
81' Wissel Cagliari Wissel A. Deiola voor A. Ioniţă Cagliari
87' Gele kaart Chievo Gele kaart voor E. Giaccherini Chievo
87' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Cigarini Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Cagliari
Opstellingen Chievo - Cagliari
De opstellingen van Chievo en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Cagliari

Chievo en Cagliari treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Cagliari in de Serie A vond plaats op 28 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Chievo favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Chievo 12
Winst Cagliari 4
Gelijkspel 7
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chievo op een 20e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 14e plaats.