Nabeschouwing Chievo - Inter Milan (1-1) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 18:00 uur



In de Serie A 2018/2019 neemt Chievo het zaterdag 22 december 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Inter Milan (1-1)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Chievo en Inter Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door I. Perišić, waarmee Inter met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Chievo het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 91e minuut was het namelijk S. Pellissier die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Chievo - Inter Milan
Goals
1
1
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
9
12
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
108
135
Gevaarlijke aanvallen
48
56
Passes
381
656
Overtredingen
10
10
Buitenspel
2
3
Corners
5
7
Wissels
3
3
LIVE Chievo - Inter Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Gele kaart Chievo Gele kaart voor S. Kiyine Chievo
39' Doelpunt Inter Doelpunt I. Perišić met assist van D. DAmbrosio Inter 0-1
41' Gele kaart Chievo Gele kaart voor P. Hetemaj Chievo
46' Wissel Chievo Wissel P. Jaroszyński voor S. Kiyine Chievo
53' Gele kaart Inter Gele kaart voor João Mário Inter
59' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Brozović Inter
61' Gele kaart Chievo Gele kaart voor N. Rigoni Chievo
61' Wissel Chievo Wissel M. Stępiński voor R. Meggiorini Chievo
67' Wissel Inter Wissel M. Vecino voor R. Nainggolan Inter
75' Wissel Inter Wissel Lautaro Martínez voor M. Politano Inter
77' Wissel Chievo Wissel V. Birsa voor E. Giaccherini Chievo
81' Wissel Inter Wissel Borja Valero voor João Mário Inter
91' Doelpunt Chievo Doelpunt S. Pellissier met assist van M. Stępiński Chievo 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Inter Milan
Opstellingen Chievo - Inter Milan
De opstellingen van Chievo en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Inter Milan

Chievo en Inter Milan treffen elkaar in de 17e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabrizio Pasqua en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 22 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 18 keer wist de ploeg van Chievo te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Chievo. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Chievo 3
Winst Inter Milan 18
Gelijkspel 3
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chievo op een 20e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Chievo - Inter Milan Opstelling Chievo Opstelling Inter Milan Live Chievo - Inter Milan Live Chievo - Inter Milan kijken Chievo - Inter Milan kijken Live Chievo - Inter Milan stream Chievo - Inter Milan Fox Sports Nabeschouwing Chievo - Inter Milan Uitslag Chievo - Inter Milan Statistieken Chievo - Inter Milan Serie A 2018/2019 Chievo - Inter Milan wedden Chievo - Inter Milan gokken Chievo - Inter Milan Unibet