Nabeschouwing Chievo - Torino (0-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 30 september 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Chievo het zondag 30 september 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Torino (0-1)

Het Serie A duel tussen Chievo en Torino is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 0-1 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door S. Zaza, waarmee Torino met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Torino dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Guida, waardoor Torino de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Chievo - Torino 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Torino Gele kaart voor N. NKoulou Torino
35' Wissel Torino Wissel Álex Berenguer voor L. De Silvestri Torino
41' Gele kaart Chievo Gele kaart voor L. Rossettini Chievo
47' Wissel Chievo Wissel M. Stępiński voor F. Đorđević Chievo
57' Gele kaart Chievo Gele kaart voor I. Radovanović Chievo
58' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor S. Edera Torino
61' Gele kaart Torino Gele kaart voor O. Aina Torino
68' Wissel Chievo Wissel R. Meggiorini voor V. Birsa Chievo
70' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Rincón Torino
71' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Stępiński Chievo
78' Wissel Chievo Wissel P. Hetemaj voor E. Giaccherini Chievo
80' Wissel Torino Wissel Iago Falqué voor R. Soriano Torino
88' Doelpunt Torino Doelpunt S. Zaza Torino 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Torino
Opstellingen Chievo - Torino
De opstellingen van Chievo en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Torino

Chievo en Torino treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Torino in de Serie A vond plaats op 14 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Torino favoriet. 7 keer wist de ploeg van Chievo te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Chievo. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Chievo 3
Winst Torino 7
Gelijkspel 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chievo op een 20e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 16e plaats.