Nabeschouwing Empoli - Juventus (1-2) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 18:00 uur



In de Serie A 2018/2019 neemt Empoli het zaterdag 27 oktober 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Juventus (1-2)

Het Serie A duel tussen Empoli en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Giampaolo Calvarese geëindigd in een 1-2 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door F. Caputo, waarmee Empoli met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Cristiano Ronaldo in de 54e minuut zorgde er even later voor dat Juventus weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 70e minuut zette Cristiano Ronaldo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Juventus de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Giampaolo Calvarese, waardoor Juventus dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Empoli - Juventus
Goals
1
2
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
10
20
Schoten op doel
2
7
Aanvallen
94
127
Gevaarlijke aanvallen
38
67
Passes
408
544
Overtredingen
13
21
Buitenspel
0
1
Corners
6
10
Wissels
3
3
LIVE Empoli - Juventus 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Doelpunt Empoli Doelpunt F. Caputo met assist van R. Krunić Empoli 1-0
43' Gele kaart Juventus Gele kaart voor F. Bernardeschi Juventus
48' Gele kaart Juventus Gele kaart voor R. Bentancur Juventus
54' Penalty Juventus Penalty Cristiano Ronaldo Juventus 1-1
58' Gele kaart Empoli Gele kaart voor H. Traorè Empoli
66' Wissel Juventus Wissel J. Cuadrado voor F. Bernardeschi Juventus
69' Wissel Empoli Wissel M. Pasqual voor L. Antonelli Empoli
70' Doelpunt Juventus Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van B. Matuidi Juventus 1-2
75' Wissel Empoli Wissel S. Uçan voor M. Zajc Empoli
78' Gele kaart Juventus Gele kaart voor P. Dybala Juventus
80' Wissel Juventus Wissel Douglas Costa voor M. Pjanić Juventus
82' Wissel Empoli Wissel A. La Gumina voor H. Traorè Empoli
90' Wissel Juventus Wissel A. Barzagli voor M. De Sciglio Juventus
91' Gele kaart Empoli Gele kaart voor S. Uçan Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Juventus
Opstellingen Empoli - Juventus
De opstellingen van Empoli en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-2-1
Coach Aurelio Andreazzoli
Voorbeschouwing Empoli - Juventus

Empoli en Juventus treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giampaolo Calvarese en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Juventus in de Serie A vond plaats op 25 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 9 keer wist de ploeg van Empoli te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Empoli. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Empoli 0
Winst Juventus 9
Gelijkspel 1
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Empoli op een 18e positie staat, terwijl we Juventus terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
Empoli - Juventus Opstelling Empoli Opstelling Juventus Live Empoli - Juventus Live Empoli - Juventus kijken Empoli - Juventus kijken Live Empoli - Juventus stream Empoli - Juventus Fox Sports Nabeschouwing Empoli - Juventus Uitslag Empoli - Juventus Statistieken Empoli - Juventus Serie A 2018/2019 Empoli - Juventus wedden Empoli - Juventus gokken Empoli - Juventus Unibet