Nabeschouwing Empoli - Milan (1-1) || Serie A 2018/2019

Donderdag 27 september 2018 - 21:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Empoli het donderdag 27 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Milan (1-1)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Empoli en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van L. Capezzi zette Milan op een 0-1 voorsprong in de 10e minuut van de wedstrijd. Een benutte penalty van F. Caputo in de 71e minuut zorgde er even later voor dat Empoli weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Empoli - Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Eigen doelpunt Milan Eigen doelpunt L. Capezzi Milan 0-1
46' Gele kaart Milan Gele kaart voor D. Calabria Milan
53' Gele kaart Empoli Gele kaart voor D. Maietta Empoli
55' Gele kaart Empoli Gele kaart voor L. Capezzi Empoli
65' Wissel Empoli Wissel L. Mchedlidze voor A. La Gumina Empoli
71' Penalty Empoli Penalty F. Caputo Empoli 1-1
73' Wissel Milan Wissel P. Cutrone voor F. Borini Milan
73' Wissel Milan Wissel Samu Castillejo voor H. Çalhanoğlu Milan
75' Wissel Empoli Wissel J. Rasmussen voor L. Capezzi Empoli
79' Wissel Milan Wissel T. Bakayoko voor F. Kessié Milan
81' Wissel Empoli Wissel M. Brighi voor H. Traorè Empoli
83' Gele kaart Milan Gele kaart voor D. Laxalt Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Milan
Opstellingen Empoli - Milan
De opstellingen van Empoli en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Aurelio Andreazzoli
Voorbeschouwing Empoli - Milan

Empoli en Milan treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Milan in de Serie A vond plaats op 23 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Empoli. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 6 keer wist de ploeg van Empoli te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Empoli. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Empoli 2
Winst Milan 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Empoli op een 17e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 16e plaats.