Nabeschouwing Empoli - Torino (4-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 19 mei 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Empoli het zondag 19 mei 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Torino (4-1)

Het Serie A duel tussen Empoli en Torino is onder leiding van scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni geëindigd in een 4-1 overwinning voor Empoli. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door A. Acquah, waarmee Empoli met 1-0 de leiding nam. Torino kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Falque, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette M. Brighi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Empoli de leiding in de wedstrijd nam.

Na 70 minuten werd de voorsprong voor Empoli vergroot nadat G. Di Lorenzo de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 89e minuut wist F. Caputo namens Empoli de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paolo Silvio Mazzoleni bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Empoli.

LIVE Empoli - Torino 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Empoli Doelpunt A. Acquah met assist van M. Pajac Empoli 1-0
53' Wissel Torino Wissel I. Falque voor O. Aina Torino
56' Doelpunt Torino Doelpunt I. Falque met assist van A. Belotti Torino 1-1
64' Wissel Empoli Wissel M. Brighi voor A. Acquah Empoli
65' Doelpunt Empoli Doelpunt M. Brighi Empoli 2-1
68' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor S. Meite Torino
70' Doelpunt Empoli Doelpunt G. Di Lorenzo met assist van M. Pajac Empoli 3-1
71' Gele kaart Empoli Gele kaart voor D. Farias Empoli
77' Wissel Empoli Wissel F. Veseli voor D. Maietta Empoli
78' Wissel Torino Wissel S. Lukic voor D. Baselli Torino
84' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Berenguer Torino
89' Doelpunt Empoli Doelpunt F. Caputo met assist van D. Farias Empoli 4-1
91' Wissel Empoli Wissel L. Capezzi voor H. Traore Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Torino
Opstellingen Empoli - Torino
De opstellingen van Empoli en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Empoli - Torino

Empoli en Torino treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Torino in de Serie A vond plaats op 26 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Empoli favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Torino slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Empoli 4
Winst Torino 2
Gelijkspel 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Empoli op een 18e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 7e plaats.