Nabeschouwing Fiorentina - Brescia (1-1) || Serie A 2019/2020

Maandag 22 juni 2020 - 19:30 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Fiorentina het maandag 22 juni 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Brescia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Brescia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Brescia (1-1)

De Serie A 2019/2020 wedstrijd tussen Fiorentina en Brescia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 17 minuten. A. Donnarumma maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Brescia vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Fiorentina kwam na 29 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Pezzella, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 70e minuut kreeg M. Caceres van Fiorentina voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Fiorentina de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 73e minuut werd Iachini G. van Fiorentina met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Fiorentina het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Fiorentina - Brescia 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Brescia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Caceres Fiorentina
17' Penalty Brescia Penalty A. Donnarumma Brescia 0-1
22' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor F. Ceccherini Fiorentina
29' Doelpunt Fiorentina Doelpunt G. Pezzella met assist van E. Pulgar Fiorentina 1-1
32' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor H. Dalbert Fiorentina
46' Wissel Fiorentina Wissel P. Lirola voor H. Dalbert Fiorentina
55' Wissel Brescia Wissel E. Torregrossa voor S. Skrabb Brescia
55' Wissel Brescia Wissel Romulo voor B. Bjarnason Brescia
61' Gele kaart Brescia Gele kaart voor A. Papetti Brescia
66' Wissel Brescia Wissel N. Spalek voor J. Zmrhal Brescia
67' Wissel Fiorentina Wissel R. Ghezzal voor A. Duncan Fiorentina
70' Tweede gele kaart Fiorentina Tweede gele kaart voor M. Caceres Fiorentina
73' Rode kaart Fiorentina Rode kaart voor Iachini G. Fiorentina
73' Wissel Fiorentina Wissel N. Milenkovic voor R. Ghezzal Fiorentina
75' Gele kaart Brescia Gele kaart voor A. Semprini Brescia
81' Gele kaart Brescia Gele kaart voor N. Spalek Brescia
84' Wissel Brescia Wissel B. Martella voor A. Semprini Brescia
86' Gele kaart Brescia Gele kaart voor E. Torregrossa Brescia
87' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor F. Chiesa Fiorentina
92' Wissel Fiorentina Wissel R. Sottil voor F. Chiesa Fiorentina
92' Wissel Fiorentina Wissel P. Cutrone voor F. Ribery Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Brescia
Opstellingen Fiorentina - Brescia
De opstellingen van Fiorentina en Brescia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Brescia zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Luis Diego López Breijo
Voorbeschouwing Fiorentina - Brescia

Fiorentina en Brescia treffen elkaar in de 27e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Brescia in de Serie A vond plaats op 21 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Brescia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fiorentina 1
Winst Brescia 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 13e positie staat, terwijl we Brescia terugvinden op de 20e plaats.