Nabeschouwing Fiorentina - Genoa (0-0) || Serie A 2019/2020

Zaterdag 25 januari 2020 - 18:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Fiorentina het zaterdag 25 januari 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Genoa (0-0)

De Serie A 2019/2020 wedstrijd tussen Fiorentina en Genoa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 15e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg D. Criscito van Genoa via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Qua balbezit waren Fiorentina en Genoa gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Orsato niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Fiorentina - Genoa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Pezzella Fiorentina
15' Penalty gemist Genoa Penalty gemist D. Criscito Genoa
31' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Schone Genoa
38' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor N. Milenkovic Fiorentina
39' Gele kaart Genoa Gele kaart voor A. Favilli Genoa
59' Wissel Fiorentina Wissel D. Vlahovic voor P. Cutrone Fiorentina
62' Wissel Genoa Wissel A. Sanabria voor G. Pandev Genoa
65' Wissel Fiorentina Wissel V. Eysseric voor G. Castrovilli Fiorentina
70' Wissel Genoa Wissel A. Pinamonti voor A. Favilli Genoa
75' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor L. Venuti Fiorentina
82' Wissel Fiorentina Wissel M. Olivera voor L. Venuti Fiorentina
90' Wissel Genoa Wissel F. Jagiello voor V. Behrami Genoa
92' Gele kaart Genoa Gele kaart voor S. Sturaro Genoa
94' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Caceres Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Genoa
Opstellingen Fiorentina - Genoa
De opstellingen van Fiorentina en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Genoa

Fiorentina en Genoa treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Genoa in de Serie A vond plaats op 1 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Genoa slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fiorentina 10
Winst Genoa 3
Gelijkspel 12
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 13e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 20e plaats.