Nabeschouwing Fiorentina - Napoli (0-0) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 9 februari 2019 - 18:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Fiorentina het zaterdag 9 februari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Napoli (0-0)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Fiorentina en Napoli geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Napoli, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Giampaolo Calvarese niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Fiorentina - Napoli 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Wissel Napoli Wissel F. Ghoulam voor Mário Rui Napoli
42' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor B. Dabo Fiorentina
50' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor J. Veretout Fiorentina
54' Gele kaart Napoli Gele kaart voor José Callejón Napoli
57' Gele kaart Napoli Gele kaart voor P. Zieliński Napoli
57' Wissel Fiorentina Wissel Vitor Hugo voor D. Hancko Fiorentina
62' Wissel Napoli Wissel A. Milik voor D. Mertens Napoli
69' Wissel Fiorentina Wissel K. Mirallas voor Gerson Fiorentina
72' Gele kaart Napoli Gele kaart voor F. Ghoulam Napoli
77' Wissel Napoli Wissel S. Verdi voor L. Insigne Napoli
81' Wissel Fiorentina Wissel G. Simeone voor K. Mirallas Fiorentina
90' Gele kaart Napoli Gele kaart voor N. Maksimović Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Napoli
Opstellingen Fiorentina - Napoli
De opstellingen van Fiorentina en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Napoli

Fiorentina en Napoli treffen elkaar in de 23e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giampaolo Calvarese en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Napoli in de Serie A vond plaats op 15 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 11 keer wist de ploeg van Fiorentina te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Fiorentina. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Fiorentina 5
Winst Napoli 11
Gelijkspel 7
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 9e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.