Nabeschouwing Fiorentina - SPAL (3-0) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 18:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Fiorentina het zaterdag 22 september 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - SPAL (3-0)

Het Serie A duel tussen Fiorentina en SPAL is onder leiding van scheidsrechter Davide Ghersini geëindigd in een 3-0 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Pjaca, waarmee Fiorentina met 1-0 de leiding nam. Fiorentina vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Milenković op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van Fiorentina, waarmee F. Chiesa zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Davide Ghersini, waardoor Fiorentina dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fiorentina - SPAL 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Pjaca Fiorentina 1-0
28' Doelpunt Fiorentina Doelpunt N. Milenković met assist van J. Veretout Fiorentina 2-0
33' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Biraghi Fiorentina
46' Wissel Fiorentina Wissel D. Hancko voor C. Biraghi Fiorentina
55' Gele kaart SPAL Gele kaart voor P. Schiattarella SPAL
56' Doelpunt Fiorentina Doelpunt F. Chiesa met assist van M. Pjaca Fiorentina 3-0
58' Wissel SPAL Wissel L. Šimić voor F. Vicari SPAL
66' Wissel Fiorentina Wissel K. Mirallas voor F. Chiesa Fiorentina
67' Wissel SPAL Wissel M. Valoti voor S. Missiroli SPAL
74' Gele kaart SPAL Gele kaart voor J. Kurtič SPAL
76' Wissel SPAL Wissel A. Paloschi voor A. Petagna SPAL
77' Wissel Fiorentina Wissel V. Eysseric voor M. Pjaca Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - SPAL
Opstellingen Fiorentina - SPAL
De opstellingen van Fiorentina en SPAL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en SPAL zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - SPAL

Fiorentina en SPAL treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Ghersini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en SPAL in de Serie A vond plaats op 15 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Fiorentina en SPAL eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Fiorentina 0
Winst SPAL 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 6e positie staat, terwijl we SPAL terugvinden op de 3e plaats.