Nabeschouwing Frosinone - Cagliari (1-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Frosinone het zondag 2 december 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Cagliari (1-1)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Frosinone en Cagliari geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door F. Cassata, waarmee Frosinone met 1-0 de leiding nam. Cagliari kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Diego Farias, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 85e minuut kreeg N. Barella van Cagliari voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Cagliari de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Frosinone - Cagliari 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Frosinone Doelpunt F. Cassata met assist van F. Zampano Frosinone 1-0
32' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor F. Cassata Frosinone
34' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Ceppitelli Cagliari
37' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor F. Bradarić Cagliari
40' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Srna Cagliari
54' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Barella Cagliari
60' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Pavoletti Cagliari
61' Wissel Cagliari Wissel P. Faragò voor F. Bradarić Cagliari
62' Wissel Cagliari Wissel Diego Farias voor M. Sau Cagliari
70' Wissel Frosinone Wissel L. Crisetig voor F. Cassata Frosinone
70' Wissel Frosinone Wissel A. Pinamonti voor J. Campbell Frosinone
77' Doelpunt Cagliari Doelpunt Diego Farias met assist van João Pedro Cagliari 1-1
81' Wissel Cagliari Wissel D. Dessena voor A. Ioniţă Cagliari
85' Tweede gele kaart Cagliari Tweede gele kaart voor N. Barella Cagliari
86' Wissel Frosinone Wissel C. Ciano voor R. Maiello Frosinone
91' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Diego Farias Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Frosinone - Cagliari
Opstellingen Frosinone - Cagliari
De opstellingen van Frosinone en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frosinone gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Frosinone - Cagliari

Frosinone en Cagliari treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Serra en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Frosinone en Cagliari elkaar treffen in de Serie A.

Winst Frosinone 0
Winst Cagliari 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Frosinone op een 19e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 13e plaats.