Nabeschouwing Frosinone - Empoli (3-3) || Serie A 2018/2019

Zondag 21 oktober 2018 - 12:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Frosinone het zondag 21 oktober 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Empoli (3-3)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Frosinone en Empoli geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. Silvestre zette Frosinone op een 1-0 voorsprong in de 8e minuut van de wedstrijd. Empoli kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Zajc, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette M. Silvestre zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Empoli de leiding in de wedstrijd nam.

D. Ciofani zette Frosinone even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Daniele Orsato toegekende penalty wist te benutten. Frosinone leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 63 minuten op voorsprong na een goal van D. Ciofani: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Empoli. In de 79e minuut was het S. Uçan die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniele Orsato en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Frosinone - Empoli 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Empoli Gele kaart voor M. Zajc Empoli
8' Eigen doelpunt Frosinone Eigen doelpunt M. Silvestre Frosinone 1-0
32' Doelpunt Empoli Doelpunt M. Zajc met assist van L. Antonelli Empoli 1-1
48' Doelpunt Empoli Doelpunt M. Silvestre met assist van A. La Gumina Empoli 1-2
54' Penalty Frosinone Penalty D. Ciofani Frosinone 2-2
63' Doelpunt Frosinone Doelpunt D. Ciofani met assist van J. Campbell Frosinone 3-2
65' Wissel Frosinone Wissel R. Vloet voor J. Campbell Frosinone
66' Wissel Empoli Wissel I. Bennacer voor L. Capezzi Empoli
66' Wissel Empoli Wissel S. Uçan voor M. Zajc Empoli
69' Gele kaart Empoli Gele kaart voor D. Maietta Empoli
78' Wissel Empoli Wissel M. Pasqual voor L. Antonelli Empoli
79' Doelpunt Empoli Doelpunt S. Uçan Empoli 3-3
81' Wissel Frosinone Wissel M. Gori voor R. Maiello Frosinone
85' Wissel Frosinone Wissel A. Pinamonti voor D. Ciofani Frosinone
86' Gele kaart Empoli Gele kaart voor I. Bennacer Empoli
88' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor C. Molinaro Frosinone
91' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor C. Ciano Frosinone
Video hoogtepunten en samenvatting Frosinone - Empoli
Opstellingen Frosinone - Empoli
De opstellingen van Frosinone en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frosinone gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Empoli zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Aurelio Andreazzoli
Voorbeschouwing Frosinone - Empoli

Frosinone en Empoli treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Frosinone en Empoli in de Serie A vond plaats op 13 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Frosinone. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Frosinone favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Empoli slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Frosinone 2
Winst Empoli 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Frosinone op een 19e positie staat, terwijl we Empoli terugvinden op de 18e plaats.