Nabeschouwing Frosinone - Roma (2-3) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 23 februari 2019 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Frosinone het zaterdag 23 februari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Roma (2-3)

Het Serie A duel tussen Frosinone en Roma is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 2-3 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Frosinone kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van C. Ciano. Roma kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Džeko, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 31e minuut zette Lorenzo Pellegrini zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Roma de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Pinamonti de 2-2 maakte voor Frosinone. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Roma dat in de 95e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat E. Džeko de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gianluca Manganiello bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Roma.

LIVE Frosinone - Roma 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Frosinone Doelpunt C. Ciano Frosinone 1-0
30' Doelpunt Roma Doelpunt E. Džeko Roma 1-1
31' Doelpunt Roma Doelpunt Lorenzo Pellegrini Roma 1-2
39' Gele kaart Roma Gele kaart voor S. El Shaarawy Roma
42' Gele kaart Roma Gele kaart voor E. Džeko Roma
60' Wissel Frosinone Wissel C. Molinaro voor A. Beghetto Frosinone
65' Wissel Roma Wissel N. Zaniolo voor D. Perotti Roma
65' Wissel Roma Wissel B. Cristante voor S. Nzonzi Roma
67' Wissel Frosinone Wissel A. Pinamonti voor D. Ciofani Frosinone
68' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor E. Goldaniga Frosinone
76' Wissel Frosinone Wissel M. Trotta voor R. Chibsah Frosinone
77' Wissel Roma Wissel F. Fazio voor K. Manolas Roma
78' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor F. Cassata Frosinone
80' Doelpunt Frosinone Doelpunt A. Pinamonti met assist van C. Ciano Frosinone 2-2
95' Doelpunt Roma Doelpunt E. Džeko met assist van S. El Shaarawy Roma 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Frosinone - Roma
Opstellingen Frosinone - Roma
De opstellingen van Frosinone en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frosinone gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Roma zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Marco Baroni
Voorbeschouwing Frosinone - Roma

Frosinone en Roma treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Frosinone en Roma in de Serie A vond plaats op 26 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 3 keer wist de ploeg van Frosinone te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Frosinone. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Frosinone 0
Winst Roma 3
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Frosinone op een 19e positie staat, terwijl we Roma terugvinden op de 5e plaats.