Nabeschouwing Frosinone - Sampdoria (0-5) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Frosinone het zaterdag 15 september 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Sampdoria (0-5)

Het Serie A duel tussen Frosinone en Sampdoria is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Irrati geëindigd in een 0-5 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door F. Quagliarella, waarmee Sampdoria met 0-1 de leiding nam. Sampdoria vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Caprari op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Sampdoria, waarmee G. Defrel zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

D. Kownacki zette Sampdoria even later op 0-4 nadat hij een door scheidsrechter Massimiliano Irrati toegekende penalty wist te benutten. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Sampdoria. Deze werd gescoord door G. Defrel in de 86e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Massimiliano Irrati bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Sampdoria.

LIVE Frosinone - Sampdoria 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Sampdoria Doelpunt F. Quagliarella met assist van É. Barreto Sampdoria 0-1
17' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor R. Maiello Frosinone
22' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor G. Defrel Sampdoria
34' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor N. Brighenti Frosinone
47' Doelpunt Sampdoria Doelpunt G. Caprari met assist van F. Quagliarella Sampdoria 0-2
54' Doelpunt Sampdoria Doelpunt G. Defrel met assist van J. Andersen Sampdoria 0-3
59' Wissel Sampdoria Wissel G. Ramírez voor G. Caprari Sampdoria
62' Wissel Frosinone Wissel E. Hallfreðsson voor R. Maiello Frosinone
63' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor D. Soddimo Frosinone
65' Wissel Sampdoria Wissel D. Kownacki voor F. Quagliarella Sampdoria
68' Wissel Frosinone Wissel J. Campbell voor C. Ciano Frosinone
71' Wissel Sampdoria Wissel R. Vieira Nan voor A. Ekdal Sampdoria
75' Wissel Frosinone Wissel D. Ciofani voor S. Perica Frosinone
83' Penalty Sampdoria Penalty D. Kownacki Sampdoria 0-4
86' Doelpunt Sampdoria Doelpunt G. Defrel met assist van G. Ramírez Sampdoria 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Frosinone - Sampdoria
Opstellingen Frosinone - Sampdoria
De opstellingen van Frosinone en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frosinone gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Frosinone - Sampdoria

Frosinone en Sampdoria treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Frosinone en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 28 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sampdoria. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Frosinone als Sampdoria wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Frosinone 1
Winst Sampdoria 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Frosinone op een 19e positie staat, terwijl we Sampdoria terugvinden op de 14e plaats.