Nabeschouwing Genoa - Inter Milan (0-3) || Serie A 2019/2020

Zaterdag 25 juli 2020 - 19:30 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Genoa het zaterdag 25 juli 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Inter Milan (0-3)

Het Serie A duel tussen Genoa en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 0-3 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door R. Lukaku, waarmee Inter met 0-1 de leiding nam. Inter vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Sanchez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was R. Lukaku van Inter die de 0-3 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Davide Massa, waardoor Inter Milan dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Genoa - Inter Milan 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Criscito Genoa
34' Doelpunt Inter Doelpunt R. Lukaku met assist van C. Biraghi Inter 0-1
42' Gele kaart Inter Gele kaart voor R. Gagliardini Inter
46' Gele kaart Genoa Gele kaart voor C. Romero Genoa
59' Wissel Genoa Wissel L. Schone voor V. Behrami Genoa
64' Wissel Inter Wissel B. Valero voor C. Eriksen Inter
64' Wissel Inter Wissel A. Sanchez voor L. Martinez Inter
64' Wissel Inter Wissel D. DAmbrosio voor M. Skriniar Inter
70' Wissel Genoa Wissel G. Pandev voor A. Favilli Genoa
74' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Ranocchia Inter
76' Wissel Genoa Wissel P. Ghiglione voor P. Ankersen Genoa
76' Wissel Genoa Wissel M. Destro voor N. Rovella Genoa
83' Doelpunt Inter Doelpunt A. Sanchez met assist van V. Moses Inter 0-2
84' Wissel Inter Wissel A. Young voor C. Biraghi Inter
84' Wissel Inter Wissel A. Candreva voor V. Moses Inter
86' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. Handanovic Inter
93' Doelpunt Inter Doelpunt R. Lukaku met assist van M. Brozovic Inter 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Inter Milan
Opstellingen Genoa - Inter Milan
De opstellingen van Genoa en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Inter Milan

Genoa en Inter Milan treffen elkaar in de 36e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 21 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 15 keer wist de ploeg van Genoa te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Genoa. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Genoa 5
Winst Inter Milan 15
Gelijkspel 5
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genoa op een 17e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 2e plaats.