Nabeschouwing Genoa - Lazio (2-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 17 februari 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Genoa het zondag 17 februari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Lazio (2-1)

Het Serie A duel tussen Genoa en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Luca Banti geëindigd in een 2-1 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door M. Badelj, waarmee Lazio met 0-1 de leiding nam. Genoa kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Sanabria, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette D. Criscito zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Genoa de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luca Banti, waardoor Genoa dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Genoa - Lazio 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Lazio Doelpunt M. Badelj met assist van C. Immobile Lazio 0-1
46' Wissel Genoa Wissel Daniel Bessa voor D. Lazović Genoa
55' Wissel Lazio Wissel F. Caicedo voor C. Immobile Lazio
56' Wissel Genoa Wissel G. Pandev voor I. Radovanović Genoa
64' Wissel Lazio Wissel Lucas Leiva voor Rômulo Lazio
70' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Patric Lazio
72' Wissel Lazio Wissel Bruno Jordão voor Ş. Radu Lazio
75' Doelpunt Genoa Doelpunt A. Sanabria Genoa 1-1
79' Gele kaart Genoa Gele kaart voor C. Romero Genoa
88' Wissel Genoa Wissel Pedro Pereira voor D. Biraschi Genoa
90' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Badelj Lazio
91' Gele kaart Genoa Gele kaart voor G. Pandev Genoa
93' Doelpunt Genoa Doelpunt D. Criscito Genoa 2-1
94' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Criscito Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Lazio
Opstellingen Genoa - Lazio
De opstellingen van Genoa en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Lazio

Genoa en Lazio treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Banti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Lazio in de Serie A vond plaats op 23 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Genoa favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Lazio slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Genoa 10
Winst Lazio 9
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genoa op een 13e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 6e plaats.