Nabeschouwing Genoa - Sampdoria (1-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 25 november 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Genoa het zondag 25 november 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Sampdoria (1-1)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Genoa en Sampdoria geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door F. Quagliarella, waarmee Sampdoria met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van K. Piątek in de 17e minuut zorgde er even later voor dat Genoa weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Genoa - Sampdoria 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sampdoria Doelpunt F. Quagliarella met assist van G. Ramírez Sampdoria 0-1
17' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor E. Audero Sampdoria
17' Penalty Genoa Penalty K. Piątek Genoa 1-1
52' Wissel Sampdoria Wissel G. Caprari voor G. Defrel Sampdoria
70' Wissel Genoa Wissel Pedro Pereira voor D. Lazović Genoa
73' Wissel Sampdoria Wissel R. Saponara voor G. Ramírez Sampdoria
73' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Criscito Genoa
83' Wissel Genoa Wissel Sandro voor Daniel Bessa Genoa
85' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Sandro Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Sampdoria
Opstellingen Genoa - Sampdoria
De opstellingen van Genoa en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Sampdoria

Genoa en Sampdoria treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 7 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Sampdoria favoriet. 9 keer wist de ploeg van Genoa te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Genoa. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Genoa 7
Winst Sampdoria 9
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genoa op een 14e positie staat, terwijl we Sampdoria terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.