Nabeschouwing Hellas Verona - Atalanta (1-1) || Serie A 2019/2020

Zaterdag 18 juli 2020 - 17:15 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Hellas Verona het zaterdag 18 juli 2020 om 17:15 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Atalanta (1-1)

De Serie A 2019/2020 wedstrijd tussen Hellas Verona en Atalanta geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door D. Zapata, waarmee Atalanta met 0-1 de leiding nam. Hellas Verona kwam na 59 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Pessina, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Hellas Verona - Atalanta 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor S. Amrabat Hellas Verona
46' Wissel Hellas Verona Wissel F. Borini voor M. Zaccagni Hellas Verona
50' Doelpunt Atalanta Doelpunt D. Zapata Atalanta 0-1
59' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt M. Pessina Hellas Verona 1-1
64' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor H. Hateboer Atalanta
69' Wissel Atalanta Wissel M. Caldara voor J. Palomino Atalanta
69' Wissel Atalanta Wissel T. Castagne voor R. Gosens Atalanta
73' Wissel Hellas Verona Wissel S. Di Carmine voor E. Salcedo Mora Hellas Verona
73' Wissel Hellas Verona Wissel F. Dimarco voor D. Lazovic Hellas Verona
78' Wissel Atalanta Wissel L. Muriel voor R. Malinovsky Atalanta
79' Wissel Atalanta Wissel M. De Roon voor R. Freuler Atalanta
82' Wissel Hellas Verona Wissel M. Lovato voor K. Gunter Hellas Verona
84' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Pessina Hellas Verona
85' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Toloi Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Atalanta
Opstellingen Hellas Verona - Atalanta
De opstellingen van Hellas Verona en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Hellas Verona - Atalanta

Hellas Verona en Atalanta treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Atalanta in de Serie A vond plaats op 7 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Hellas Verona favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hellas Verona 4
Winst Atalanta 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 9e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 2e plaats.