Nabeschouwing Inter Milan - Fiorentina (0-0) || Serie A 2019/2020

Woensdag 22 juli 2020 - 21:45 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Inter Milan het woensdag 22 juli 2020 om 21:45 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Fiorentina (0-0)

De Serie A 2019/2020 wedstrijd tussen Inter Milan en Fiorentina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Inter Milan dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Inter Milan, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Piero Giacomelli niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Inter Milan - Fiorentina 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Wissel Inter Wissel A. Ranocchia voor S. de Vrij Inter
43' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor F. Ribery Fiorentina
51' Wissel Fiorentina Wissel P. Lirola voor H. Dalbert Fiorentina
57' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Castrovilli Fiorentina
58' Wissel Fiorentina Wissel C. Kouame voor P. Cutrone Fiorentina
58' Wissel Fiorentina Wissel R. Ghezzal voor A. Duncan Fiorentina
69' Wissel Inter Wissel L. Martinez voor A. Sanchez Inter
69' Wissel Inter Wissel V. Moses voor A. Candreva Inter
70' Wissel Inter Wissel A. Bastoni voor D. DAmbrosio Inter
75' Wissel Fiorentina Wissel E. Pulgar voor M. Badelj Fiorentina
75' Wissel Fiorentina Wissel F. Chiesa voor F. Ribery Fiorentina
76' Wissel Inter Wissel M. Brozovic voor R. Gagliardini Inter
76' Gele kaart Inter Gele kaart voor N. Barella Inter
79' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Caceres Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Fiorentina
Opstellingen Inter Milan - Fiorentina
De opstellingen van Inter Milan en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Fiorentina

Inter Milan en Fiorentina treffen elkaar in de 35e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 15 december 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Fiorentina slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 16
Winst Fiorentina 7
Gelijkspel 6
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 3e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 11e plaats.