Nabeschouwing Inter Milan - Frosinone (3-0) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Inter Milan het zaterdag 24 november 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Frosinone (3-0)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Frosinone is onder leiding van scheidsrechter Luca Pairetto geëindigd in een 3-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door K. Baldé, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Inter vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lautaro Martínez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Inter, waarmee K. Baldé zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luca Pairetto, waardoor Inter Milan dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Inter Milan - Frosinone 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor L. Crisetig Frosinone
10' Doelpunt Inter Doelpunt K. Baldé met assist van Lautaro Martínez Inter 1-0
14' Gele kaart Inter Gele kaart voor K. Asamoah Inter
40' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor A. Beghetto Frosinone
44' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor F. Cassata Frosinone
55' Wissel Frosinone Wissel M. Gori voor F. Cassata Frosinone
57' Doelpunt Inter Doelpunt Lautaro Martínez met assist van K. Baldé Inter 2-0
71' Wissel Inter Wissel João Mário voor R. Nainggolan Inter
71' Wissel Frosinone Wissel P. Ghiglione voor A. Beghetto Frosinone
77' Wissel Frosinone Wissel J. Campbell voor A. Pinamonti Frosinone
78' Wissel Inter Wissel M. Icardi voor Lautaro Martínez Inter
82' Doelpunt Inter Doelpunt K. Baldé met assist van M. Politano Inter 3-0
83' Wissel Inter Wissel A. Candreva voor M. Politano Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Frosinone
Opstellingen Inter Milan - Frosinone
De opstellingen van Inter Milan en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Frosinone zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Frosinone

Inter Milan en Frosinone treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Frosinone in de Serie A vond plaats op 9 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Frosinone slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 2
Winst Frosinone 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 3e positie staat, terwijl we Frosinone terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.