Nabeschouwing Inter Milan - Genoa (5-0) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Inter Milan het zaterdag 3 november 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Genoa (5-0)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 5-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door R. Gagliardini, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Inter vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Politano op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Inter, waarmee R. Gagliardini zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Inter geen gas terug, waardoor in de 91e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van João Mário. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Inter. Deze werd gescoord door R. Nainggolan in de 93e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paolo Valeri bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Inter Milan.

LIVE Inter Milan - Genoa 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Inter Gele kaart voor D. DAmbrosio Inter
14' Doelpunt Inter Doelpunt R. Gagliardini met assist van João Mário Inter 1-0
16' Doelpunt Inter Doelpunt M. Politano met assist van João Mário Inter 2-0
18' Gele kaart Genoa Gele kaart voor K. Günter Genoa
31' Gele kaart Inter Gele kaart voor Lautaro Martínez Inter
34' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Sandro Genoa
49' Doelpunt Inter Doelpunt R. Gagliardini Inter 3-0
51' Wissel Genoa Wissel K. Piątek voor G. Pandev Genoa
58' Wissel Inter Wissel K. Baldé voor M. Politano Inter
58' Wissel Genoa Wissel Miguel Veloso voor Sandro Genoa
74' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Miguel Veloso Genoa
76' Wissel Inter Wissel Borja Valero voor I. Perišić Inter
80' Wissel Genoa Wissel S. Omeonga voor Rômulo Genoa
87' Wissel Inter Wissel R. Nainggolan voor M. Brozović Inter
91' Doelpunt Inter Doelpunt João Mário met assist van K. Baldé Inter 4-0
93' Doelpunt Inter Doelpunt R. Nainggolan met assist van João Mário Inter 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Genoa
Opstellingen Inter Milan - Genoa
De opstellingen van Inter Milan en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Genoa

Inter Milan en Genoa treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Genoa in de Serie A vond plaats op 17 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Genoa slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 12
Winst Genoa 5
Gelijkspel 5
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 3e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 11e plaats.