Nabeschouwing Inter Milan - Udinese (1-0) || Serie A 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 20:45 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Inter Milan het zaterdag 14 september 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Udinese (1-0)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 1-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. De Paul in de 35e minuut, waardoor Udinese met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 44 minuten was het S. Sensi die Inter op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Inter Milan.

LIVE Inter Milan - Udinese 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Inter Gele kaart voor N. Barella Inter
35' Rode kaart Udinese Rode kaart voor R. De Paul Udinese
36' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. Becao Udinese
44' Doelpunt Inter Doelpunt S. Sensi met assist van D. Godin Inter 1-0
46' Wissel Inter Wissel R. Gagliardini voor N. Barella Inter
64' Wissel Inter Wissel L. Martinez voor R. Lukaku Inter
70' Wissel Udinese Wissel A. Barak voor M. Jajalo Udinese
78' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Candreva Inter
79' Wissel Inter Wissel A. Sanchez voor M. Politano Inter
81' Wissel Udinese Wissel R. Mandragora voor Walace Udinese
81' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor K. Sema Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Udinese
Opstellingen Inter Milan - Udinese
De opstellingen van Inter Milan en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Udinese

Inter Milan en Udinese treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Udinese in de Serie A vond plaats op 4 mei 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Udinese slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 16
Winst Udinese 6
Gelijkspel 6
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 1e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 14e plaats.